برگزاری نشست مجازی با عنوان "شخصیة الشهید السید حسن نصر الله الثقافیة والتقریبیة"

۲۹ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۶ کد : ۲۹۹ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۳۷

با هدف بررسی ابعاد فرهنگی و تقریبی شخصیت شهید سید حسن نصرالله، نشست مجازی فرهنگی با عنوان "شخصیة الشهید السید حسن نصر الله الثقافیة والتقریبیة" در روز شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳، به همت مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی برگزار گردید.

این نشست با سخنرانی دکتر لیندا طبوش، مدرس جامعه لبنانیه، آغاز شد. دکتر طبوش ابتدا از ملت بخشنده جمهوری اسلامی ایران در مساعدت ملت لبنان، و دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی به سبب برگزاری این نشست تقدیر کرد.

دکتر طبوش در سخنرانی خود به بررسی ابعاد مختلف شخصیت فرهنگی و تقریبی شهید سید حسن نصرالله، رهبر مقاومت لبنان پرداخت و تأکید نمود که ایشان همواره به اهمیت تقریب میان مذاهب توجه ویژه‌ای داشته‌اند.

در ادامه، دکتر طبوش به تحلیل تأثیرات فرهنگی و اجتماعی شخصیت شهید نصرالله بر جامعه لبنان و سایر کشورهای اسلامی پرداخته و خاطرنشان کرد که ایشان به عنوان یک رهبر الهام‌بخش، همواره در تلاش برای ایجاد همبستگی و هم‌افزایی میان مسلمانان بوده‌اند.

دبیر این نشست، دکتر مریم غلامی، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، با اشاره به نقش شهید سید حسن نصرالله در تقویت وحدت اسلامی و ترویج گفت‌وگو میان مذاهب مختلف، بر ضرورت تداوم این رویکرد در شرایط کنونی تأکید کرد.

این نشست با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و علاقه‌مندان به مباحث فرهنگی و مذهبی برگزار گردید و فرصتی مناسب برای تبادل نظر و گسترش آگاهی در زمینه شخصیت شهید سید حسن نصرالله و اهمیت تقریب میان مذاهب بود.

در پایان، حاضران به بیان نظرات و پرسش‌های خود پرداختند و فضای گفت‌وگو و تعامل علمی در این نشست به خوبی شکل گرفت.

نظر شما :